Sokak Röportajına konuşan vatandaş: "Namaza duruyorum ne okuduğumu bilmiyorum. Borçları düşünmekten. Ama biz bunu oy vererek hak ettik."
Çok ilginç gelişmeler var. Cinayeti işleyenlerden biri daha önce başka bir cinayetten aranıyor bulunamıyormuş
Miting yayını Türksat'ta sabotaja uğrayınca erdoğan'a seslendi: ' Bari Giderken 2 dakika delikanlı ol '
Cemal Enginyurt, Halkı soymak için türlü türlü icatlar çıkaran hükümete öneriler sundu
Erdoğan'ın Manisa Mitingini bu açıdan izlediniz mi ?
Özgür Özel, şimdilerde akp Vekili Olan Jet Fadıl'ın Eski Futbolcusunu Yerin Dibine Soktu.
Kılıçdaroğlu'ndan Gül yorumu
İstanbul'da bulunan AVM'de bir vatandaş ''Açım ben aç, çocuklarım aç, 15 bin lira borcum var'' diyerek canına kıymak istedi.
İBB Öğrenci yurdunun öğrencileri kalacakları yerleri gösteriyorlar
Fatih Altaylı: “Ahlat’taki Saray’a bu sene ayrılan para 1 milyar TL civarında. İBB’nin SGK’ya olan borcundan daha fazla.”
Ege'de bot battı: 3'ü bebek 6 ölü
Akp genel başkanının geçeceği yolların kapatıldığını ve ambulanslara bile yol verilmediğini biliyor muydunuz?
Kerameti kendinden menkul %0.02 oy potansiyelli şahsı, anayasaya yapılan darbeyi savunması için sahaya sürdüler.
Canlı yayında olay olacak iddia ; '' Akp'yi İsrail kurdu . ''