Mehmet Şimşek’in buraya gelişinin sebebi, daha önce Türkiye’ye verilen borçların tahsilinin garanti altına alınması

1319 izlenme 03 Ağustos 2023
Reklamlar
Gelecek Partisi Siyasi İşler Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olarak görevlendirilmesinin arkasında Türkiye’ye verilen borçların tahsilini garanti almak isteyenlerin olabileceği iddialarını gündeme getirdi.  

KRT TV’de gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Üstün, bir tür Duyunu Umumiye projesinden söz etti, Şimşekle ilgili şu ifadeleri kullandı:  “Bunlar da paralarını tahsil edebilmek için Mehmet Şimşek’i yolladılar. Mehmet Şimşek’in bu dedikoduları ortadan kaldıracak bir açıklama yapması lazım. Acaba Mehmet Şimşek’in buraya gelişinin genel sebebi, daha önce Türkiye’ye verilen borçların tahsilini garanti altına alınması mıdır? diye konuşuluyor. Açıklanması gereken iddialardır. Soruyoruz.“

Bunlar da İlginizi Çekebilir

15. videosu Şok Bilgilerle dolu, kendisine kumpas kurduğunu söylediği bir siyasiyle yapılan telefon konuşmasını da yayınladı Sokak Röportajı yapan Muhabir Ve Düşüncesini Açıklayan Gence, Gericiler Saldırdı Teğmenlerin avukatlığını yapan TBB başkanı E. Sağkan: ''Savunmaya 'Mustafa Kemal'in Askeriyiz' diyerek başladılar'' Taburcu edilen Binali Yıldırım: ''Milletimizin duası, bu kazadan sağ çıkmamıza vesile oldu"