Meral Akşener'in sözlerine tepki gösteren bazı Suriyelilerin cevapları sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. (Küfür içerir)

5036 izlenme 26 Nisan 2023
Reklamlar
CHP'Lİ VEKİLİN UNUTULMAZ SÖZLERİ ⬆

Meral Akşener'in sözlerine tepki gösteren bazı Suriyelilerin cevapları sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. (Küfür içerir)

Suriyelinin biri 'Siz gideceksiniz buranın asıl sahibi biziz' derken diğeri de küfürlerle karşılık veriyor.
Hatırlanacağı üzere akp genel başkanı 'Biz onları yedirmeye içirmeye giydirmeye devam edeceğiz' demişti.

Suriyelilerin bu cevaplarına sosyal medyada 'Kurtuluş savasında bizi arkadan vuranlar ülkeyi adeta işgal etti ve osmanlı torunuyuz diye sahip çıkıyorlar, akp bu ülke için beka sorunudur' gibi yorumlar yapıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak akp'li belediyenin aklına, 22 yıl sonra 4 çeşit yemeği 40 liraya satmak gelmiş. Tabi onu da çok dar bir zamana sığdırmışlar nedense(!) Türkiye'ye sığınanlardan bir genç kazancının çok iyi olduğunu ve vergi vermediğini belirterek 'Türkiye'de Tek eksik Şeriat' diyor. Ramazan programlarında tuhaf sorular