Geçtiğimiz yıllarda, F. Altaylı'nın benzeri yorumlarda bulunan M. Akpınar'a hakaretler yağdırarak tehdit etmişti

38483 izlenme 16 Ağustos 2025
Reklamlar
Metin Akpınar'a hakaret yağdırdı: Sanatçı müsvettesi, bunun bedelini ödeyecek

akp Genel Başkanı, Metin Akpınar'ı hedef göstermişti.

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın Halk TV'de yaptığı konuşma yandaşlar tarafından çarpıtıldıktan sonra tayyip tarafından da yargıya talimat verildi. Peki Metin Akpınar Halk TV yayınında ne söylemişti?

Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programına konuk olan usta sanatçı Metin Akpınar burada yaptığı konuşmada "Demokrasiye ulaşamazsak belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler" ifadesini kullanmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erol Mütercimler : Son kez Halk Tv’ye çıkıyorum Ağızlarındaki baklalar çıkmaya devam ediyor. Birbirlerine hakaret edip fetoculukla suçlayınca canlı yayını bitirdiler Ceo'su Açıklamıştı: Yerli Otomobilin Bataryası Çin, Tasarım İtalyan Entegrasyon Alman