Müzisyen Cahit Berkay, festivali yasaklatanlara sordu: Vakıflardaki taciz olayları için bir sözünüz bir duruşunuz oldu mu?

387 izlenme 12 Ağustos 2022
Reklamlar
Burhaniye Kaymakamlığı, 17-21 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılması planlanan ve biletleri günler öncesinden satışa çıkan Zeytinli Rock Festivali’ni yasaklamıştı.  

Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş imzasıyla yayınlanan yasak kararında, “Vatandaşlarımız tarafından yapılan yoğun şikâyet ve yakınmalar göz önüne alınarak, kamu güvenliği ve sağlığı, toplumun huzuru, çevrenin korunması amacıyla uygun görülmemiştir” ifadeleri kullanılmıştı.
Müzisyen Cahit Berkay'dan konuyla ilgili olarak çarpıcı sorular geldi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Halkın duygularına tercüman olan vatandaş dinleyenleri hayran bıraktı. Görevinden ayrılan Washington büyükelçisinin İngilizcesi tartışma konusu oldu. Cnn Türk adlı yandaş kanalda Atatürk sansürü Akp'nin vekili: ''Türkiye Mülteciler için Cazibe Merkezi, Onlar bizim akrabamız din kardeşimiz''