Müzisyen Cahit Berkay, festivali yasaklatanlara sordu: Vakıflardaki taciz olayları için bir sözünüz bir duruşunuz oldu mu?

391 izlenme 12 Ağustos 2022
Reklamlar
Burhaniye Kaymakamlığı, 17-21 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılması planlanan ve biletleri günler öncesinden satışa çıkan Zeytinli Rock Festivali’ni yasaklamıştı.  

Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş imzasıyla yayınlanan yasak kararında, “Vatandaşlarımız tarafından yapılan yoğun şikâyet ve yakınmalar göz önüne alınarak, kamu güvenliği ve sağlığı, toplumun huzuru, çevrenin korunması amacıyla uygun görülmemiştir” ifadeleri kullanılmıştı.
Müzisyen Cahit Berkay'dan konuyla ilgili olarak çarpıcı sorular geldi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tutuklanan Fırıncı Cihan Kolivar'dan tayyip'e Diploma mesajı: 'İnsan komşusunun diploması olup olmadığını bilmez mi?' C. Yaycı, o çağrıların asıl amacını kanıtlarıyla tek tek anlattı 'Türkiye bölünmeye gidiyor'' Sağlık Bakanlığı önünde şoför, oksijen tüplerini açarak kendini ambulansa kilitledi: “Bakan gelmezse patlatırım” Şarkıcı Gülşen'in davasının görüldüğü adliye önünde bir vatandaş 'Hırsız erdoğan' diye bağırınca gözaltına alındı