Yandaş Sözde Gazetecinin Nefret Söylemine Tepki Yağıyor

605 izlenme 31 Ağustos 2026
Reklamlar

Gazeteci Kemal Öztürk’ün Nusayri (Arap alevileri) toplumunu hedef alan ağır ve ötekileştirici ifadeleri kamuoyunda büyük bir infiale yol açtı. Basın ahlakını ve toplumsal barışı hiçe sayan bu nefret söylemi, sosyal medyada geniş çaplı tepkilere neden oldu. 
Ayrımcılığı ve hedef göstermeyi kabul etmeyen tüm kesimler, skandal ifadelere karşı adalet ve sorumluluk çağrısı yapıyor. Konuşmanın ilgili bölümü videoda yer almaktadır.  Not: Nusayri; Arap Alevilerine verilen tarihsel ve toplumsal addır.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu Farkı. Metroda 10 Kasım Akp'li Utanmaz Kadının Yurtlardaki Yemek Porsiyonlarının küçültülmesiyle ilgili sözleri büyük tepki çekti. Camiye akepe bayrağı, Erdoğan posteri Seçim Yalanlarında Bugün. Binali Yıldırım Seçim iptali gerekçesini değiştirdi