Ö. Özel, kanunen yasak olmasına rağmen, o savcıyı ayrı maaşa bağladıklarını ortaya çıkardı.

1736 izlenme 06 Kasım 2025
Reklamlar

Özgür Özel, kanunen yasak olmasına rağmen, o savcıyı ayrı maaşa bağladıklarını ortaya çıkardı.
Özgür Özel, Akın Gürlek iddiasını belgesiyle açıkladı:  “2 Ekim 2024'te atanıyor, 29 Kasım’da Eti Maden Lüksemburg'daki şirketine yönetim kurulu üyesi olarak atanıyor.  

İmamoğlu'nu tutuklandığı zaman da içinde 9 ay boyunca buralardan maaşlarını alıyor.   Ne zaman Özgür Özel ‘Neler olduğunu biliyorum’ diyor, apar topar 6 Ağustos 2025'te yönetim kurulu üyeliğinden ayrılıyor. 
Akın Gürlek'e sesleniyorum, ben görmeden Lüksemburg'dan Euro bazında kararlar alan bir şirket üzerinden gelir elde ettin, yarın sabah istifanı verecek misin?”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ticareti kestik demişlerdi meğer ne filmler dönüyormuş F. Altaylı: ''D. Bahçeli, acaba Öcalan'ı cumhurbaşkanı adayı da yapar mı?" ''Gerekirse Simit Yenecek'' Dedi Tepki Yağdı Malulen Emekli Kimler Olabilir? Malullük Aylığı Hangi Hallerde Bağlanır