Kapalı Alanda Sigara İçince dışarı Çıkarıldı. Olayın Ardından Polis olan Babası, Mekanı 8 ekip otosu 17 polisbekçi ile basıp İşletmecileri ters kelepçe ile gözaltına aldı.

2089 izlenme 13 Ağustos 2022
Reklamlar
Didim'de bir şahıs kapalı mekanda sigara içince kafeden dışarı çıkarıldı.  Sigara içtiği için dışarı çıkarılan şahıs polis babasını çağırdı. Polis Babası Korkmaz 8 ekip otosu ve 17 polis-bekçi ile bastı. Olayda kolu kırılan bir yurttaş 17 emniyet görevlisi hakkında suç duyurusunda bulundu.



Aydın’ın Didim ilçesinde 2 gün çalışıp ayrıldığı kafenin önünde olay çıkaran Kürşat Korkmaz isimli genç işletmecileri tehdit etti. Çıkan tartışmanın ardından mekana gelen polisler işletmecileri darp edip ters kelepçeyle gözaltına aldı. İşletmecileri tehdit eden Kürşat Korkmaz’ın babasının polis olduğu öğrenildi. 

Didim’de Kürşat Korkmaz isimli bir genç bir kafede çalışmaya başladıktan iki gün sonra işten ayrıldı. İddiaya göre, işten ayrılan genç 9 Ağustos tarihinde kafenin önüne gelerek olay çıkardı. Mekandan tehditler savurarak ayrılan gencin arkasından bir polis arabası mekanın önüne geldi. İsmet Korkmaz isimli kişi işletmecilerin yanına gelerek “Bu yüzü unutmayın size neler yapacağım” diyerek tehdit etti. Korkmaz’ın tehditlerinin ardından olay yerine ekiplerin gelmesiyle arbede yaşandı. Yaşanan arbedede işletmeciler polis tarafından darp edilip ters kelepçelenerek emniyete götürüldü. İşletmeciler olayın ardından şikayetçi oldu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Minik Eylül'ün Katilinin annesi tutuklandı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Akşamı Yaşananların Belgeselini Yayınladı Tunç Soyer, İftiracı Akepe Medyasına Cevap Verdi: 'Bu Olay Artık Bardağı Taşırdı' "İsveç'in girmesine NATO'ya girmesine 'hayır' diyeceğiz demişti O da yalan oldu.