200 polisle Sabah operasyonu yaparak, İBB'nin işlettiği Belgrad ormanlarına çöktüler.

313 izlenme 02 Ocak 2025
Reklamlar
Sabah operasyonuyla İBB'nin işlettiği Belgrad ormanlarına çöktüler.

Çevik kuvvet ekipleri bu sabah erken saatlerde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Belgrad Ormanları'na giderek tahliye işlemi başlattı. İBB’ye ait tabelalar söküldü.
5 bin hektarlık ormanın 1150 hektarlık bölümünün 'Muhafaza Ormanı' statüsü kaldırılarak Milli Park haline dönüştürülmek istenen Belgrad Ormanı'nda, bu sabah operasyon yapıldı. Çok sayıda polis eşliğinde Belgrad Ormanı'na giden Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri, işletme sahibi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tabelasını indirdi. Girişlerdeki güvenlik kulübelerinin kapılarını levye ile zorla açtı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP il ve ilçelerde 126 başkan adayının daha İsimlerini açıkladı Fatih Altaylı'yı hedef alarak edep sınırlarını aşan sözlerle hakaret etti Av. F. Altun, Sözlerinden pişman olmadığını söyleyince 9 ay hapis cezası aldı ''TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK'' Erdoğan'ın damadıyla süleyman soylu arasında uzun süredir olduğu söylenen gerginlik gün yüzüne çıktı