Akp'den Ekrem İmamoğlu'na bir otobüs kumpası daha

717 izlenme 11 Mart 2024
Reklamlar
Akp'nin Ekrem İmamoğlu'na bir otobüs kumpası daha kurduğu ortaya çıktı.

akp’nin İstanbul’da bozuk olmayan bir özel halk otobüsünün şoförü ile anlaşıp bozukmuş gibi gösterdiğini, sonra da set kurup çekim yaptığını açıklandı.

İstanbul’da özel halk otobüsü şöförü belediyeye arıza mesajı attı. Aracıyla, akp’ye çalışan reklam ajansı kumpas ekibinin film setine katıldı. Başakşehir’deki arazide çekim başladı, otobüs kamerası her şeyi kaydetti.

Sosyal medyaya da yansıyan görüntülerde akp'ye çalışan bir şirketin İstanbul'da arızalı olmayan bir özel halk otobüsünün şoförü ile anlaşıp arızalı gibi gösterdiğini, ardından set kurarak çekim yaptığı belirtildi. 

Görüntülerde B-1836 numaralı özel halk otobüsü, Başakşehir Millet Bahçesi yanındaki trafiğe kapalı yola girerek, çekim alanına geliyor. 

Trafiğe kapalı alanda bekleyen otobüsün, trafikte arızalandığı izlenimi vermek için otobüsün önüne ve arkasına araçlar yanaştırılıyor. 

Trafik çilesi sahnesi canlandırılıyor. Çekimde yaşlı oyuncular önce otobüse bindirilip, daha sonra indiriliyor. Çekim ekibinden biri, otobüsün önüne gelerek otobüsten duman yükseldiği izlenimi vermek için bir sis makinesini çalıştırıyor. 

Çekimler devam ederken araç kameralarını uzaktan izleyen belediye yönetimi de olan bitene seyirci kalmadı, görüntüleri kayıt altına aldı. Çekimlerin ardından bugün trafiğe çıkan araçla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi soruşturma başlattı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gazeteci Barış Terkoğlu, Hulusi Akar'ın Maskesini Düşürmüş Kemal Kılıçdaroğlu: “İşte bu yüzden sizden korkuyor, bu yüzden ‘Giderlerse gitsinler’ diyor.” Seçim Yalanlarında Bugün. Binali Yıldırım Seçim iptali gerekçesini değiştirdi Ukome toplantısı öncesi Ekrem İmamoğlu, Plaka mafyasının elemanları tarafından yuhalandı