Yerel seçimlere sayılı günler kala heyecan artmaya başladı. Yöneylem’in paylaştığı son ankette kararsızların yüksek oranda olması dikkatlerden kaçmazken Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki makasın açılmaya başlandığı görüldü.
Yerel seçimlere 10 gün kala araştırma şirketlerinin, başta İstanbul olmak üzere birçok ilde gerçekleştirdikleri saha çalışmaları hız kazandı.
Yöneylem Araştırma, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimler için yaptığı anketin sonuçlarını paylaştı.
CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ile AKP’nin adayı arasında başa baş geçmesi öngörülen seçimlerle ilişkin yapılan ankette seçmenler tercihlerini ortaya koydu.
Kararsız ve oy kullanmayacaklar, oransal olarak dağıtılmadığı ankette Ekrem İmamoğlu yüzde 38,3 oy ile önde gözükürken akp adayı ise rakibini yüzde 34,6 ile takip etti. DEM Parti’nin adayı Meral Danış Beştaş, yüzde 3,8 oy alırken, Buğra Kavuncu yüzde 2,6, Azmi Karamamahmutoğlu da yüzde 2,5’ta kaldı. Yeniden Refah’ın adayı Mehmet Altınöz ise yüzde 3.1 oy aldı.
Kararsız seçmenin oransal olarak dağıtılmasından sonra ise İmamoğlu, Kurun’la arasındaki puan farkını yüzde 4,1’e çıkardı. İmamoğlu yüzde 44,5’e yükselirken rakibi Murat Kurum, yüzde 40,3’te kaldı.
Diğer adayların aldığı oy oranı ise şöyle:
Meral Danış Beştaş: Yüzde 4.4
Mehmet Altınöz: Yüzde 3,6
Buğra Kavuncu: Yüzde 3
Azmi Karamamahmutoğlu: 2,9
Sözcü isimli kanal her fırsatta CHP'ye saldırmaya devam ediyor1331 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi: Ya adaylığını açıkla ya adayını açıkla711 izlenme
Tanju Özcan: ''Sen Demokrat filan değilsin Bay Kemal, sana koltuk getirdim' deyip fırlatmıştı2190 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Ali Babacan da o mutfağa girdi: ''Şampiyonlar Ligi hazır''3661 izlenme
CHP'ye İftira Atmak İçin Mantık Hatalarıyla Dolu Bir Tiyatro Çevirmişler.14720 izlenme
Akp'nin son kumpasına, Ekrem İmamoğlu'ndan tarihi konuşma: 'İktidar, bugün Türkiye'yi muhalefetsizleştirmek istiyor'766 izlenme
Akp'nin kendi yaptırdığı ankette tayyip'i üzecek sonuç1720 izlenme
Belediyelerin kaybedilmesini hazmedemediler,Başkanların yetkilerini tırpanlayıp Erdoğan'a devretmeyi planlıyorlar3300 izlenme
Y. Özdil: 'Abd, Rte'nin iktidarını sağlamlaştırmak için adımlar atacak, kurultayda E. İmamoğlu genel başkanlığa aday gösterilmeli''
Provokatör akit'in askerlere hakaret eden personeli sopalarla dayak yediğini iddia etti.
Gerçekleri Dile Getirince akp'nin Meclis Üyeleri Üzerine Yürüdü
Özdağ: ''Kılıçdaroğlu kazanırsa iç savaş başlar''