Seçmenin sinir uclarıyla oynamaya devam ediyor

1204 izlenme 01 Kasım 2024
Reklamlar
Özgür Özel: “Seçmen, Erdoğan karşısında ayağa kalktı diye bana kızıp adaya oy vermeyecek hali yok, bu muhalefetten kurtulmak için gerekirse kendimi feda edeceğim”

"Normalleşme bitti diyorlar, bitmedi. Ben gerekli görürsem gider Erdoğan ile bir daha konuşurum. 28 Şubat paşalarını İSTEDİM, hallettiler; ben de teşekkür ettim.

"Ayağa kalkmamızı herkes gitsin, bugüne kadar hiç CHP’ye oy vermemiş seçmene sorsun. Bir daha geldiğinde bir daha ayağa kalkacağız"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

15 Temmuz'da eski eşi ve oğlunu kaybeden N. Olçok, O güne dair çok dikkat çeken bir soru sormuştu İyi partide kazanan isim, teşekkür konuşması yaptı. Akp genel başk. 'Bizi enayi sanıyorlar' dediği Prens Selman'ı özel tören ve 21 pare top atışıyla karşılayıp kucaklaştı Bu videoyu izlemek ruh sağlığınızı bozabilir. '' Türkiye'de zaman makinesi var ''