Şiir yazdığı için ötekileştirilen muhtar adayının videosu gündem oldu.

1796 izlenme 06 Nisan 2024
Reklamlar

Köyünde muhtar olabilmek için iki kişiyle yarıştığını ifade ederek "Aşağı Homurlu köyünde üç aday, 300 oy vardı. Bana 29 oy çıktı ve kaybettim. Seçimlere başladığımda üzerimde üç yük vardı. Gariban olmam, çobanlık yapmam ve sosyal medyada şiir yazıp paylaşıyor olmam. Gönlüme söz geçiremedim ve macera içine girdim." dedi.

"ÇEKİL DEDİLER BU YARIŞTAN KİMİN VAR?"

Seçimi kaybeden Aydın Battal sitemini "Kucağımda oturdu kakıç kaktı. Akrabam istemedi ilk önce beni. Yüzüme karşı sigara yaktı, dostlarım, arkadaşım istemedi ilk önce beni. Ok yay bilmiyorum, saygıda kusur etmiyorum. Bende ne var, ben kötü müyüm görmüyorum. Baldızım, bacanağım istemedi ilk önce beni. Çekil dediler bu yarışta kimin var, kime içirecek çayın suyun var. Akılları kesse beni köyden de kovarlar, akrabam dostlarım istemedi ilk önce beni. Çoban dediler bu muhtarlık yapamaz. Devlet deyip daireye varamaz. Enayi dediler, sağını solunu bulamaz. Baldızım, bacanağım istemedi ilk önce beni. Sanki rakiplerim uzay bilimci, benim gibi aynı köylü bilinci." dizelerinden oluşan şiiriyle dile getirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kerameti kendinden menkul %0.02 oy potansiyelli şahsı, anayasaya yapılan darbeyi savunması için sahaya sürdüler. Akepe'li Üsküdar belediyesi 150 kişiyi işten çıkardı. Yandaş medyada konuyla ilgili tık bile yok Siyasal iletişimci N. Özkan: 'Belediyenin başkanlık katı 6 bin metrekare. Bir sürü dinlenme odası, yemek odası ve 200 metrekare mutfak var. Bu nasıl olabilir?" Erdoğan'ın, Fransız gazeteciyle yaptığı röportaj sırasında sufle aldığı anlar