Tayyip'i protokolde ilk sırada karşılayan şahıs tepki çekti.

1597 izlenme 31 Mart 2022
Reklamlar
Tayyip'i protokolde ilk sırada karşılayan şahıs tepki çekti.

Tayyip, Özbekistan'a gitmişti.
 Taşkent'e hareket eden Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Bekir Bozdağ, Hulusi Akar, Fahrettin Koca gibi isimler eşlik etti.  


CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, tayyip'ın Özbekistan'a gerçekleştirdiği resmi ziyarette ortaya çıkan görüntüler için genel kurulda şu eleştirilerde bulundu:  Erdoğan'ın Özbekistan'a resmi ziyaretindeki, parti devletini andıran görüntüleri esefle kınıyoruz. 
Uçak resmi makam uçağıdır. Tüm harcamaları 84 milyonun vergilerinden ödenmektedir. 
Hal böyleyken o uçağa akp'li gençlik kolları üyelerinin davet edilmesi demokratik devletin olmazsa olmazı olan hesap verebilirlik ilkesine aykırıdır. 
Sarayda akp milletvekilleri ve il başkanlarına yemek verilmesi gibi demokratik hukuk devleti ilkeleri ile bağdaşmaz  
"Bilal Erdoğan'ın yeri protokolün başı değil" 
 Çakırözer, Özbekistan'daki resmi karşılamada Bilal Erdoğan'ın Bakanlarla birlikte, protokolde en başta yer almasına da tepki gösterirken, "Özbekistan'daki resmi karşılamada oğlunun en başta yer alması da vahim protokol hatasıdır." 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Şahıstan Tuhaf Sözler: 'Tayyip Kaybederse Döviz ve Akaryakıt Fiyatları Düşer ama. .' Gazeteci Levent Gültekin'den Muharrem İnce ve seçim gecesi hakkında önemli iddialar Hatay'da yerel bir televizyonun haber sunucusu üstünü çıkartarak protesto etti Türkeş: “Filist*nliler ve Ar*.plar Türk Düşmanıdır