Tayyip'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, son dönemde Kayseri'de yaşanan cinsel istismar olayından sonra Suriyelilere yönelik protestoları konu aldığı yazısında, "Suç mu işliyor Suriyeliler? Hapishanelerdeki katiller, hırsızlar, tacizciler, tecavüzcüler, çocuk istismarcıları senin soydaşın, vatandaşın, hemşehrin, fikirdaşın, partidaşın, yoldaşın değiller mi?" ifadelerini kullandı.
"Suriyeliler gitsin" diyenleri hedef alan Ünal, şu ifadeleri kullandı:
"Eğer bu ülkeden birinin gitmesi gerekiyorsa sen git! Kibrini, ırkçılığını, faşistliğini, kararmış kalbini, karakterin olmuş kötülüğünü, pisliğini, sarhoşluğunu, çıplaklığını, din düşmanlığını, Müslüman düşmanlığını, ateizmini, şamanizmini, deizmini, sapkınlığını, merhametsizliğini, vicdansızlığını, elitizmini, vandallığını, barbarlığını, magandalığını, darbelerini, baskını, zulmünü, terörünü, insana, millete, iyiye, güzele olan nefretini, tiksintilerini, iğrençliklerini, azgınlığını, bencilliğini, fitneni, fesadını, ayrımcılığını, asalaklığını, ahmaklığını, cehaletini, gönüllü ajanlığını al defol git!
Git o çok sevdiğin, kölesi olmak için can attığın Batılının yanında beşinci sınıf olarak yaşa. Vallahi bu ülkede seninle yaşamaktansa, 5 değil 50 milyon Suriyeli ile yaşamayı tercih ederim."
Eğer biri gidecekse sen git! git ki şu topraklar şenlensin, neşelensin, nefes alsın.
Neler Oluyor? Fox verdiği haberde İBB tabelasını sansürledi.560 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun çok güzel görüntülerinden biri daha ortaya çıktı4419 izlenme
MEB, skandal kitabın dağıtılmasına izin verdi: 'Bizi Allah doktor olalım diye dünyaya göndermedi'711 izlenme
Tecavüze ve şiddete uğrayan sokak çocuğu için o ünlü şarkıcı bakın ne yaptı1073 izlenme
Vatandaş Açık Açık İtiraf Etti: "950 TL Karşılığında Geldim"6041 izlenme
Akp'li şahıs Ekonomi Çok İyi Şükret Deyince, Bir Vatandaşı Çileden Çıkardı. (Dikkat Küfür İçerir)14340 izlenme
Ekrem İmamoğlu: “Aziz milletimize yaptıklarınızın faturasını yakında bu gencecik z kuşağı kesecek!”175 izlenme
Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde, Türkiye yüzyılı palavrasını eleştirip tarihi bir konuşma yapan öğretmeni gözaltına aldılar.2827 izlenme
İBB musluğu kesilince yandaş gazeteler kapanmaya başladı
Sığınmacı konusu sorulunca çıldırdı. Türklerin işlediği suçları örnek gösterdi
Fas'ın galibiyeti, Esenyurt ve Fatih gibi semtlerde Faslılar tarafından büyük kalabalıklarla kutlandı
İzmir'de bir kadın , kendisinin gizlice fotoğraflarını çekmeye çalışan adamı yakalayınca bakın ne yapıyor ..