Akp'li meclis üyesi kadın, Bolu belediye başkanına şu şişesi fırlatarak hakaretler yağdırdı

4910 izlenme 21 Şubat 2023
Reklamlar
Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağanüstü toplantısında Adıyaman'daki depremzede vatandaşlar için yapılacak yardım çalışmaları gündemiyle toplandı. 

Toplantı sırasında akp grubu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında gerginlik yaşandı.  Toplantıda yardımlarda kullanılmak üzere 99 milyon liralık kredi başvurusu yapılabilmesi için Başkan Özcan’a yetki verilmesi de görüşüldü. 

akp adlı oluşumun söz konusu krediye karşı çıkması üzerine Meclis'te tansiyon yükseldi.  

akp Grup Başkanvekili Uğur Akbay ve Özcan arasında atışma başladı. İkili arasında sözlü tansiyonun yükselmesiyle Başkan Özcan, oylamayı başlattı. 

Oylama sırasında akp'li Hacer Çınar, önünde bulunan su şişesini Özcan’a fırlattı. Çınar'ın Özcan'a, "ahlaksız" ve "pislik adam" dediği duyuldu.  Çınar’ın saldırısı sonrası salona zabıta ekipleri geldi. Çınar, salondan çıkmaya hazırlanırken, yeniden Özcan’a saldırıda bulundu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatıldı Çıkarı için çalıştığı akp ağzıyla CHP'li belediyelere saldırdı. Belediyeler engelleniyoruz diyerek hiç bir şey yapmıyormuş. Malulen Emekli Kimler Olabilir? Malullük Aylığı Hangi Hallerde Bağlanır Erdoğan'ın damadı Bakan Berat Albayrak bakın seçim öncesinde ne vaatlerde bulunmuştu ..