Tayyip'in Saraçhane'de küçük bir alanı bile dolduramaması miting alanını makam odasının penceresinden izleyen Ekrem İmamoğlu'nu Şaşırttı

8840 izlenme 16 Temmuz 2022
Reklamlar
 15 Temmuz'un 6'ncı yıl dönümünde Saraçhane Parkı'nda düzenlenen anma etkinliğine ayrılan alanın dolmaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu şaşırttı.  

 Anmaya Tayyip ile Bahçeli de katılarak konuşma yapmıştı.   

İmamoğlu, mitingin yapıldığı Saraçhane Parkı'nı gören makam odasının bulunduğu kattan önce İBB'nin aldığı önlemleri denetledi.  
 İmamoğlu, Saraçhane Meydanı'nda vatandaşlara ayrılan bölümle ilgili şaşkınlığını gizleyemezken, "Önümüze kadar kalabalık gelir sandım" İmamoğlu, anmaya katılan vatandaşlara hizmet etmesi kurdurduğu mobil büfeler hakkında bilgi aldı.  

Dört yere büfe kurulduğu bilgisini alan İmamoğlu, “Anladığım kadarıyla parkın içinde insanlar var, sokağa taşmadı. ‘Millet burayı bilmez’ diyeceğim ama gelmişler, iyi. En azından vatandaşımızı ağırlamış olduk, Büyükşehir Belediyesi’nin bahçesinde.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hala aynı düşüncede mi acaba? Afgan bir kadın her gün çektiği değişik videolarla hakaretler yağdırıyor. Kolon keserek onlarca kişinin ölümüne sebep olan firari sanıkların avukatlığını yapan şahsa, Youtuber O. Uğur, video ile cevap vermişti Anadolu Ü. mezuniyet töreninde Ali İsmail Korkmaz pankartı açmak isteyen öğrencilere önce saldırıp sonra gözaltına aldılar.