All News
04 Ocak 2022 ( 369 izlenme )
Reklamlar

Temel Karamollaoğlu, “Bu millet 20 değil, 250 milletvekilliğine bile satılamaz”

Karaman’da partisinin ilk kongresine katılan Karamollaoğlu, ittifaka katılıp ‘mesuliyet altına girmek istemediğini’ söyledi.


Türkiye’de büyük baskı ve herkesin üzerinde bir endişe olduğunu dile getiren SP lideri, bunun “Acaba benim yakınlarıma bir zarar gelir mi” endişesi olduğunu söyledi.

Karamollaoğlu şöyle devam etti: ‘Adalet mekanizması var. Birileri sahip çıkar size…’ Yo, kimse sahip çıkamıyor. Hükümetin aleyhinde konuşanlar, yarın hapse atılıyor, işinden oluyor. 

Böyle bir ülke olmaz. Şimdiden ‘Gelin ‘cumhur ittifakı‘na katılın’ diyorlar. Ya ben deli miyim ki böyle bir mesuliyetin altına gireyim? Bizim hangi beklentilerimiz varmış da kaç bakanlık, kaç milletvekili… 

Bu millet, 20 tane değil, 120 tane değil, 250 tane milletvekilliğine bile satılamaz. Bunu herkes bilsin.”

Ülkede çok ciddi problemler olduğunu ancak hiçbirinin hükümetin gündeminde olmadığını belirten Karamollaoğlu, “Uyum yasalarını bekliyorduk biz ama sadece seçimlerle ilgili bir paket getirildi. 

İttifak kurabilme şartları oluşturuldu. Daha seçim gündemde bile değilken yer yerinden oynuyor, ‘cumhur birliği’‘cumhur ittifakı’ gibi. Şu anda bir hükümet var, Meclis var, şu anda ülkenin problemleri dertleri var” diye konuştu.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muhalefetin karşı çıktığı Sosyal Medya düzenlemesiyle ilgili teklif görüşmesi ertelendi Polis ekip otosuna aldığı kadına t..avüz etti Muharrem İnce'den Sert tepki O Miting yaparken oğlunun gemicikleri Türkiye - İsrail arasında mekik dokuyormuş