Temel Karamollaoğlu'ndan Mansur Yavaş'a Övgüler: ''Takdimi 3 senede bir değil her yıl yapın, başımız döndü.''

439 izlenme 29 Haziran 2022
Reklamlar
Temel Karamollaoğlu'ndan Mansur Yavaş'a:  "Hem teşekkür ederiz hem de tebrik ederiz. Yalnız başımız döndü. Bir daha takdimi 3 yılda bir yapmayın. Her sene daha az sayıda projeyi takdim ederseniz, takip etmemiz daha kolay olur."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, göreve başlamasının 3'üncü yılında geçen süreci değerlendirdi, projelerini tanıttı.  12 Haziran 2022'de yapılması planlanan ancak sel felaketi sebebiyle bugüne ertelenen, 110 projenin toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreni, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.  

 Toplantıya CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın gibi isimlerde katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bunu da gördük. Cami Yıktırdılar Akp'li adalet bakanının danışmanı soru sormaması Fox muhabirine baskı yaptı. 'Cumhurbaşkanlığı iletişim dairesinden şeyi var' Mustafa Balbay, Saddam'ın da sarayları vardı deyince sunucu konuyu değiştirmek için anında devreye girdi Yandaş Tv.nin Canlı Yayınında Yüksek Gerilim. Birbirlerine Girdiler