Tuğba Özay: 'Kendi vatandaşım için Çadır dileniyorum, erzak dileniyorum. Böyle bir şey olabilir mi?"

23323 izlenme 22 Şubat 2023
Reklamlar
Tuğba Özay: "Çadır dileniyorum, böyle bir şey olabilir mi. Kendi vatandaşım için çadır, erzak dileniyorum. Böyle bir sistem var mı" Deprem bölgesi Hatay’da bulunan Tuğba Özay: "Çadır dileniyorum, böyle bir şey olabilir mi. Kendi vatandaşım işin çadır, erzak dileniyorum. Böyle bir sistem var mı. Günlerdir kendimi tutuyorum ama bu yaşamak değil."

Bir çadırın içerisini gösteren Özay, “Bu yaşamak mı? Siz bu insanlara 2. Sınıf vatandaş muamelesi yapamazsınız. Gerçek anlamda milliyetçiyseniz, vatanseverseniz, bu coğrafyayı, toprakları seviyorsanız, Atalarınızın kemiklerini sızlatmak istemiyorsanız bu vatanın evlatlarına sahip çıkacaksınız. Ekranlara çıkıp şov yapmakla olmaz bu işler. Biz günlerdir sahadayız” diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumartesi annelerinin 700. hafta buluşmasına polis müdahalesi 2 Dakikada Destan Yazan Vatandaş Sosyal Medyada Büyük Takdir topladı. Acı Çekiyorum ama Yine de Ak Partiye Vereceğim diyen çiftçi Tayyip'in diploması hakkında Abdüllatif Şener'den Şok Açıklamalar. 'Muhbir Öğrenci' Detayı.