Tunç Soyer'in Yeni Yıl Mesajı ve Gülşen'i sahneye çıkarması ak trolleri çok rahatsız etti

6405 izlenme 02 Ocak 2023
Reklamlar
Tunç Soyer'in Yeni Yıl Mesajı ve Gülşen'i sahneye çıkarması ak trolleri çok rahatsız etti. "Yeni yılda bir şey değişecek, her şey değişecek."

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, yeni yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen Gülşen konserinde halka seslendi ve, "Yeni yılda bir şey değişecek, her şey değişecek" dedi.  İzmir Büyükşehir Belediyesi yılbaşı kutlama programı kapsamında şarkıcı Gülşen, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda sahneye çıktı. Tunç Soyer'de konser sırasında sahneye çıkarak, vatandaşların yeni yılını kutladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'na önceden ayarlandığı belli olan provokatör hakaret yağdırıp terörle işbirliği yapma iftirası attı. Yandaş kanalın iftiracılarıyla CHP'yi ve CHP'li isimleri çekiştiren Bolu belediye başkanı tepki çekti. Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: ' Bay Kemal Oğluna paraları sıfırlayın demez ' Sokak röportajına konuşan bir akp'linin çirkefliği sosyal medyada tepki topladı