Tunç Soyer'e soruşturma açtılar

9944 izlenme 30 Eylül 2022
Reklamlar
İZMİR'İN KURTULUŞUNUN 100. YILINDA TUNÇ SOYER'DEN "SARAY" GÖNDERMESİ.
Tunç Soyer Konuşmasında 'Saray' vurgusu yapınca ak troller çıldırdı
Soyer konuşmasında 100 yıl önce İzmir için verilen mücadeleye değinirken, "100 yıl önce bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi. Gençleri, kadınları ve çocukları hiç düşünmediler. Sadece saraylarındaki saltanatı korumak için bütün bir milleti ateşe attılar." dedi.
Konuşmasında 'Saray' vurgusu yapınca ak troller çıldırmıştı

tayyip, 14 Eylül'de Soyer'e yönelik şu ifadeleri kullanmıştı:  "İzmir’de belediye başkanı çıkıyor Osmanlı’ya hakaret ediyor. Be haddini bilmez, be hadsiz. İzmir’i sen sel afetlerinden kurtaramıyorsun.  Acaba diktiğin ne var? Dikili taşın ne onu söyle. Sen Osmanlı’ya hakaret edebilecek hadde ne zaman ulaştın? Be hadsiz, bunun babası da aynıydı, kendisi de aynı. Ama bu millet bu gençlik inanıyorum ki ilk seçimde bunlara haddini bildirecek."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul Fatih'de Dehşet. Yabancı Uyruklu Çöp Toplayıcı, Yol İsteyen Sürücüye Kesici Aletle Saldırdı '' Neden fakiriz ? '' diye soruyorsanız , Erdoğan cevabını yıllar öncesinden veriyor 9 akp'li vekilin Sultanbeyli'de düzenlediği Halk Toplantısına çevreden merak edip gelen 40-50 kişi dışında kimse katılmadı Meral Akşener 'Türkiye'nin nefes alması için İstanbullular yine aynı iradeyi ortaya koyacak'