Sezon sonu finali yaptığını söyledi ve 'Sonrasında sizlerle olur muyum olmaz mıyım bilemiyorum' diyerek veda etti.

2110 izlenme 30 Haziran 2023
Reklamlar
Fatih Portakal canlı yayında şunları söyledi. 
 "Bana müsaade" diyerek söze başlayan Portakal, şu ifadeleri kullandı:  30 Haziran 2023 günlerden cuma.. Bana müsaade..  Evet benim bugün sezon içindeki son yayınım. 20 Mart'ta size ilk 'merhabamı demiştim size.  
Aşağı yukarı 12-13 hafta sizlerle birlikte oldum. Bugün de sezon finaliyle sizlerle birlikteyim.  He sonrasında sizlerle olur muyum olmaz mıyım onu zaman gösterir, bilemiyorum. Ama ben haber sunmaktan keyif alıyorum.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Maden Kazasında eşini kaybeden kadının haberini bakın nasıl vermişler. Avrupa'da yaşayan gurbetçi tayyip'e oy verme sebebini anlatıyor: "Euro ile gelip Türkiye'de paşalar gibi yaşıyoruz. erdoğan çekilirse başka ülkeler filan " Fatih Portakal'dan Akşener yorumu '' Helal olsun bir kadının dik duruşunu gördük '' Depremde ölü sayısının artma nedenlerinden biri olarak gösterilen imar affının altında, akp İstanbul adayının imzası var.