Anasayfa
29 Temmuz 2024 ( 91 izlenme )
Reklamlar

Yandaş gazeteye bir kez daha konuştu: "Yumuşamanın, halkta inanılmaz derecede karşılığı var"

Sabah adlı yandaş sözde gazeteye konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'normalleşme' gündemi için, "Yumuşamanın, normalleşmenin halkta inanılmaz derecede karşılığı var" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah yazarı Donat'ın sorularına cevap verdi. Normalleşme gündemine ilişkin açıklamalar yapan Özel, "Yumuşamanın, normalleşmenin halkta inanılmaz derecede karşılığı var" dedi.

Sabah yazarı Donat, "Özgür Özel: Normalleşme, sokakta satın alındı" başlıklı yazısında, siyasette yumuşama ve normalleşme konusunda Özel'in söylediklerini şöyle aktardı:

"Normalleşme, sokakta satın alındı. Siyasi gerilimin, Türkiye'ye hiçbir faydası yok, CHP'ye de faydası yok... Millet, yumuşama istiyor... Seçimden sonra 25 ile gittim... 

Gezdiğim her ilde, ilçede, mahallede, sokakta şunu gördüm; Yumuşamanın, normalleşmenin halkta karşılığı var. 

Bugün iki partide de yumuşama, normalleşme karşıtları mevcut... Gerginlikten beslenenlerin rahatsızlığı meselesi. 

Fakat, sokaktaki insanlar gıdasını gerilimden alanlara itibar etmiyor... 

Kulak vermiyor. Gerginlikten beslenenler rahatsız oluyorlar bu işten. İki tarafta da gerginlikten beslenen siyasetçi de var, gazeteci de var. Ama sorarım size, bunun ülkemize ve milletimize ne yararı var?"

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan 'Kadınlar bizim iktidarımızda özgürleşti' Seçimleri Akşener ve partisindeki bazı kişilerin kaybettirdiğini söyleyince tansiyon yükseldi. Müebbet Hapis Cezam Var Ülkeme Dönmem diyen Suriyeli Metin Akpınar, adam kazandı partisi genel başkanı hakkında konuştu.