Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem ince'ye cevap 'Siyasi nezaketsizlik'

1387 izlenme 03 Temmuz 2018
Reklamlar

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün akşam gerçekleştirdikleri görüşmeye ilişkin, "Kendisi isterse, olağanüstü kurultayı kendisi toplayarak benim genel başkan olabileceğimi, kendisinin onursal genel başkan olabileceğini, böyle bir teklifte bulundum. 'Evet' ya da 'Hayır' demedi. Kılıçdaroğlu teklifime 'hayır' derse örgüt kendisi çözer" açıklamasında bulundu.
İnce'nin bu açıklamasının ardından Kılıçdaroğlu'ndan da yanıt geldi. Kılıçdaroğlu'nun İnce'nin açıklamasına ilişkin "Özel bir yemekti, bağlamından koparmak siyasi bir nezaketsizlik" dediği öğrenildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahçeli’den Özgür Özel’e: Siyasette itibarı sıfırlanmış insan Anlattığı Anekdot, Cüneyt Arkın'ın Ne Derece Büyük Sanatçı Olduğu Bir Kez Daha Gösterdi. 2023 seçimleri öncesi yaptığı görüşmeyi anlatmıştı. Kılıçdaroğlu'nun verdiği cevaplar yeniden gündemde. Adana'da çay fırlattığı kişiler birbirine girdi