Yandaş ile Yatırım uzmanı canlı yayında kapıştı: ''Vay be utanmaktan ve terbiyeden bahsediyor.''

1341 izlenme 13 Haziran 2026
Reklamlar

Tayyar isimli yandaş, sosyal medya hesabından Özgür Özel ile yatırım uzmanı İslam Memiş'in fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullanmıştı:  
"Günün iki kaybedeni.  Biri CHP’deki yoldaşlarını, diğeri altın yatırımcılarını batırdı."  
Bunun üzerine tayyar isimli yandaş, canlı yayında karşı karşıya geldiği İslam Memiş ile tartışma yaşadı.   

İslam Memiş, 8 Bin TL olacak tahmininin yılın ikinci yarısına yani Temmuz ve Ağustos ayı beklentisi olarak anlattığını ve sadece analiz tahminde bulunduğunu ifade ederek, Tayyar'ın aynı programda ''Trump'ın İran'a saldıracağını zannetmiyorum'' sözlerine atıfta bulunarak ''Sen nasıl bir öngörüde bulunuyorsan bende öngörüde bulunuyorum'' dedi.

Tartışma arasında şu diyaloglar gerçekleşti:  
İslam Memiş: Ben sizin Twitter'dan onun bunu fotoğrafını koyup da ergen çocuklar gibi hesap mı soracağım?  
Şamil: Terbiyesizlik yapma. Bu milleti kandırmayın. 8 bin TL diyeceksin, 6 bin TL olacak, bundan da mı utanmıyorsunuz?  
İslam Memiş: Vay be Şamil Tayyar utanmaktan ve terbiyeden bahsediyor.  
Şamil: Terbiyesizlik yapma utanmaz adam hala ahlaksızlığa devam ediyorsun. Bu adamın konuşmasına niye izin veriyorsunuz?  
İslam Memiş: Şovmensin sen, şovmen

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan’a yüzünü çeviren sandık görevlisi: dünyaya farklı baktığım bir insanla aynı karede, poz vermek istemedim Binali Yıldırım: 31 bin 136 sandık var her birinden 1 oy çıksa fark kapanır Erkan Baş: Bir kanun hükmünde kararname yayınlayacağız, herkes artık oturduğu evin sahibidir diyeceğiz. Tayyip'in tehditlerini savunmaya çalışan yandaş tepki çekti.