Seçimin Ardından Yıkılan binaların enkazı arasında halay çekip eğlendiler

3477 izlenme 01 Haziran 2023
Reklamlar
6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş depreminden en çok etkilenen yerlerden biri olan Hatay’ın Antakya ilçesinde yapılan eğlence büyük tepki çekti. 
Yıkılan binaların enkazı arasında halay çektiler . 
Yıkılan binaların enkazları arasında halay çekenler, korna ve davul sesleri eşliğinde dans edip çığlıklar atanlar, depremin ardından henüz 3 ay geçmesine rağmen kaybedilen canlara aldırış etmeden seçim zaferi kutladılar. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Şahıstan Tuhaf Sözler: 'Tayyip Kaybederse Döviz ve Akaryakıt Fiyatları Düşer ama. .' Kılıçdaroğlu'nun kongrede kazanmak için CHP'ye geri çağıracağı iddia edilen isim tartışma yarattı Belediye Başkanına yapılan Kumpasın Perde Arkası Deşifre Oldu Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, tayyip'e tam destek verince tepkiler gecikmedi.