All News
23 Ocak 2019 ( 373 izlenme )
Reklamlar

Yılmaz Özdil’in kolleksiyon kitabı satışa sunuldu, yayınevinin sitesi çöktü

Yılmaz Özdil’in 2 bin 500 liralık kitabı satışa sunuldu, yayınevinin sitesi çöktü

Yılmaz Özdil’in kaleme aldığı Mustafa Kemal kitabının 1881 adet basılan koleksiyon eseri bugün saat 09:05’te Kırmızı Kedi Yayınevi aracılığıyla satışa çıktı. Yoğunluk yüzünden internet sitesi çöktü, telefonlar kilitlendi.

Kırmızı Kedi Yayınevi, Yılmaz Özdil’in geçen aylarda çıkan kitabının özel bir edisyonunu hazırladı. El yapımı olan kitap 1881 adet basıldı. Bugün saat 09.05’te satışa sunulan kitap, Kırmızı Kedi Yayınevi’nin internet sitesine ulaşımda aksama yaşattı.

www.kirmizikedi. com’a girmeye çalışan kişiler “Bu siteye ulaşılmıyor” uyarısıyla karşılaşıyor.



Yalnızca 1881 adet basılan ve bir daha asla basımı olmayacak çok özel ‘Mustafa Kemal’ koleksiyon kitabını almak isteyenler, Kırmızı Kedi’nin internet sitesini ve telefonlarını kilitledi.

Saat tam 09:05’te telefonda sıra bekleyenlerin sayısı 4 bini geçerken, internet sitesinde ise 10 binden fazla kişi satın alma işlemi yapmaya çalıştı. Daha sonra telefonda bekleyenlerin sayısı 5 bini de geçince hatlar kilitlendi.
rakam

YILMAZ ÖZDİL DE CANLI YAYINDA TAKİP ETTİ

Yılmaz Özdil de Kırmızı Kedi Yayınevi’nin Beylikdüzü’nde bulunan merkezinden canlı ekrandan gelişmeleri takip etti.




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan, rakipleriyle TV programına neden çıkmadığını açıkladı İstanbul ve Ankara Anketlerinde Birilerini Çok Üzecek Sonuçlar Parti Kuruyor mu? Ünlü Gazeteci O Soruların Kesin cevabını verdi. Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan: 180 milyar dolarlık hizmet yapıp, milletin cebinden 656 milyar dolar aldılar