Aracında yüzlerce kilo at, eşek ve domuz etiyle yakalanan kasap, ''akrabalarıma dağıtacaktım' dedi

107 izlenme 19 Ağustos 2024
Reklamlar
Adana'nın Yüreğir ilçesinde, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin devriye sırasında durdurduğu hafif ticari aracın bagajında, tek tırnaklı hayvanlara ait 1,5 ton et bulundu. Olayın ardından sürücü Nurettin S. Köprübaşı gözaltına alındı. Adana'nın Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin devriye sırasında arka kısmı ağırlık nedeniyle kısmen çöken aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada, tek tırnaklı hayvanlara ait olduğu belirtilen büyük miktarda et ele geçirildi.  
Bu hayvanlar arasında at, eşek, domuz, zebra ve bunların melezleri olan katır, bardo ve zebroitler bulunuyor.  Sürücü iddiaları reddetti Sürücü Nurettin S. Köprübaşı, ifadesinde etlerin tek tırnaklı hayvanlara ait olmadığını öne sürdü. 

Köprübaşı, etlerin parçalanmış ve poşetlere konulmuş olduğunu, akrabalarına dağıtmak amacıyla aracıyla yola çıktığını iddia etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Temel Karamollaoğlu'ndan Mansur Yavaş'a Övgüler: ''Takdimi 3 senede bir değil her yıl yapın, başımız döndü.'' Havuz Kanalında yayınlanan 2018 yapımı filmde, “Zaten akaryakıt dolarla, dolar olmuş 4 lira” repliğinin sansürlendiği görüldü. Son anket sonuçları Flash haber canlı yayınında açıklandı. Akp'li belediyede, yıkılması gereken yeri yıkmamak için ahlaksız teklif