Aracında yüzlerce kilo at, eşek ve domuz etiyle yakalanan kasap, ''akrabalarıma dağıtacaktım' dedi

123 izlenme 19 Ağustos 2024
Reklamlar
Adana'nın Yüreğir ilçesinde, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin devriye sırasında durdurduğu hafif ticari aracın bagajında, tek tırnaklı hayvanlara ait 1,5 ton et bulundu. Olayın ardından sürücü Nurettin S. Köprübaşı gözaltına alındı. Adana'nın Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin devriye sırasında arka kısmı ağırlık nedeniyle kısmen çöken aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada, tek tırnaklı hayvanlara ait olduğu belirtilen büyük miktarda et ele geçirildi.  
Bu hayvanlar arasında at, eşek, domuz, zebra ve bunların melezleri olan katır, bardo ve zebroitler bulunuyor.  Sürücü iddiaları reddetti Sürücü Nurettin S. Köprübaşı, ifadesinde etlerin tek tırnaklı hayvanlara ait olmadığını öne sürdü. 

Köprübaşı, etlerin parçalanmış ve poşetlere konulmuş olduğunu, akrabalarına dağıtmak amacıyla aracıyla yola çıktığını iddia etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vatandaşlara Sms atarak para dilenen Kızılay, Ensar ve bir üniversiteye 7.925.000 Dolar aktarmış. 'Bu Cinayetin Mhp boyutu olduğu kadar Akp boyutu da var' diyerek çok önemli bilgiler verdi Murat Ağırel, İ. Melih Gökçek'e neden dokunulamadığını detaylarıyla anlattı. Minik Eylül'ün Katilinin annesi tutuklandı