Yırtık ayakkabılı çocuğu gören Ekrem İmamoğlu gözyaşlarına hakim olamadı

2859 izlenme 30 Mayıs 2019
Reklamlar
Yırtık ayakkabılı çocuğu gören Ekrem İmamoğlu'nun gözleri doldu.

Zeytinburnu’nda semt pazarını ziyaret eden. İmamoğlu, pazarda yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Vatandaşlar ve pazar esnafıyla sohbet eden İmamoğlu, bol bol da fotoğraf çektirdi. İmamoğlu’nun pazar ziyareti duygu dolu anlara da sahne oldu.

İmamoğlu pazarda karşılaştığı bir çocukla bir süre sohbet etti. İmamoğlu’nun sorması üzerine küçük çocuk 6 kardeş olduklarını, anne babasının karton toplayarak geçimlerini sağladığını söyledi. İmamoğlu bu sırada çocuğun ayakkabılarının yırtık olduğunu fark etti. Küçük çocuğun abisini yanına çağıran İmamoğlu, kulağına fısıldayarak kardeşinin ayakkabılarının yırtık olduğunu belirtti. Çocuğun cebine gizlice kimseye göstermeden para koyan İmamoğlu, parayı annelerine vermeleri yönünde tembihleyerek kardeşine ayakkabı almalarını söyledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yalan haberin duayen kanalı sürekli olarak Fox tv. ve Fatih Portakal'a saldırıyor Askerden kaçmak için yalan beyanda bulunmaktan hapis yatan şahıs, yalan haber bahane edilerek çıkarılan sansür yasasını savundu Peker'i Az Tanıdığını Söyleyen Şahıs, Sedat Peker'den 80.000 TL.lik Mücevher Hediyesi Almış Chp'li vekilden, adı sürekli skandallarla gündeme gelen akp'liye: 'Dolandırıcılarla, uyuşturucu baronlarıyla resmin var, senin yüzün keçe olmuş keçe'