Yunanistan'da yayın yapan Ethnos Gazetesi yazarı Hristos Stasinopulos, Türk siyasetinde yaşanan gelişmeleri köşesine taşıdı.
''MHP, YANLIŞ BİR ADIM ATTI''
Akepe Genel Başkanı tayyip erdoğan ile MHP Genel Başkanı bahçeli arasındaki milli ittifakı değerlendiren Yunan yazar, MHP'nin yanlış bir adım attığını savundu.
BAHÇELİ, "CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ ERDOĞAN" DEMİŞTİ
Bahçeli, "MHP Cumhurbaşkanlığı için aday göstermeyecektir. MHP ittifak olursa ittifakla, olmazsa kendi partisi milletvekilliği seçimlerine girer, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise 'Yenikapı ruhu'yla Erdoğan'ı destekleme kararı alır. Bu karar nettir." dedi.
SİYASETİN SEYRİNİ BELİRLEYECEK ZİRVE, BUGÜN
MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün saat 16.00'da tayyip erdoğan'la Beştepe'de görüşecek. Zirvede, AK Parti ve MHP'nin 2019'da ittifak yapıp yapmayacağı netleşecek. Burada alınacak kararların Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar Türk siyasetinin seyrini belirleyeceği ise şimdiden görülüyor.
"Binali Yıldırım'ın serveti Koç ve Sabancı'yı geride bıraktı"10415 izlenme
Bursa Çarşamba'da Suriyelilerden zabıta ve bekçilere linç girişimi6077 izlenme
Meral Akşener: “T. E., yüz sayfa Türkçe, Tarih, Mantık, Felsefe okumayıp Türkçeyi 300 kelimeyle konuştuğu için Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkamaz”394 izlenme
Yeni çıkan KHK, işte bunları sevindirdi!613 izlenme
Müzisyen Mazlum Çimen'in yaptığı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim şarkısı olduğu iddia edilen parça: Geliyor Gelmekte Olan.2123 izlenme
Ahmet Davutoğlu: ''Kanal İstanbul İhanettir, Bunlar İstanbul'u talan etti''401 izlenme
Sığınmacılar Karakol Basıp Çiftçilerin Buğday tarlaları ve zeytinliklerini ateşe verdi.3649 izlenme
Akepe'nin yolsuzluklarını ortaya çıkarınca görevden alındı884 izlenme
Ekrem İmamoğlu, AKOM'da Önemli Açıklamalar Yaptı
Akepe genel başkanı: CHP'nin İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devri için Mhp ile düzenleme yapabiliriz
Ekrem İmamoğlu fırtınası artarak büyüyünce Erdoğan'ın hedefi haline geldi
Yandaş kanalın iftiracılarıyla CHP'yi ve CHP'li isimleri çekiştiren Bolu belediye başkanı tepki çekti.