Ahmet Şık: 'Halkın sırtına yapışmış sülükler daha çok para kazansın diye kesiliyor bu ağaçlar"

1005 izlenme 27 Temmuz 2023
Reklamlar
İstanbul Mv. Ahmet Şık: "Türkiye işgal edilmiş durumda. Bir avuç sermayedar, halkın sırtına yapışmış sülükler daha çok para kazansın diye kesiliyor bu ağaçlar"  

 Bilirkişi olduğu iddiasında bilimsel namusa sahip olmayan birinin hazırladığı yalana dayalı beyan içeren bir raporla yürütmenin durdurulması kararı kaldırıldı. O kararla ilgili yeniden başvuru yapıldı. Haysiyete sahiplerse, o kararı vermek için o dosyanın önünde durduğu yargı mensuplarına sesleniyorum. Çocuklarına biraz saygıları varsa ve meslek haysiyetlerine inanıyorlarsa bu kıyımı durdururlar ama zaten bu kıyımın önünü açan yargıdan da bir beklentimiz yok. Tıpkı siyasi parti kılığına girmiş bir mafyanın devleti, işgal ettiği siyasi partilere güvenmediğimiz gibi o yargıya da güvenmiyoruz. Onların emir eri olduğunu biliyoruz."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılmaz Özdil'e hapis cezası İşi baştan bitirmek için sandık kurullarına hakim olmalıyız videosuna nasıl ulaşıldı ? Gülse Birsel “Düşmeyen, dik duran kadınlara hepinizi teker teker alıştıracağız” Gündemi Artık Kılıçdaroğlu Belirliyor. En çok tercih edilen araçlarda ÖTV’yi kaldıracağız