All News
04 Ocak 2022 ( 855 izlenme )
Reklamlar

Akepe'ye suriye'li vekil adayı

Suriye'den 10 yıl önce gelip Bursa'ya yerleşen Muhammed Erşahuni, 24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için AKP'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Suriye'nin Hama kentinden Bursa'ya 10 yıl önce gelip, yerleşen Muhammed Erşahuni, şirket kurarak, turizm ve inşaat sektöründe iş yapmaya başladı.

Türkiye vatandaşı olan Muhammed Erşahuni, soyadını değiştirip Erdoğan yaptı. Eşinin ismini de Sümeyye olarak değiştiren Muhammed Erşahuni, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için AKP çatısı altında Bursa'dan aday adaylığı başvurusu yaptı.

Muhammed Erşahuni'nin, yakın çevresine, en büyük hedefinin milletvekili olarak seçilip, TBMM'ye girmek olduğunu söylediği belirtildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

100 bin imzada en son durum Gelecek Partisi Konya'ya gidecek olan Erdoğan'a hoş geldin pankartı: Davutoğlu'nun memleketine hoş geldiniz Grev hakkını Kullanan Doktorların Şikayet Edilmesi İçin Dilekçe Dağıttılar Kızlarının alıkonulduğunu iddia eden babanın şikayeti üzerine mahkemeden jet karar geldi