All News
04 Ocak 2022 ( 899 izlenme )
Reklamlar

Akepe'ye suriye'li vekil adayı

Suriye'den 10 yıl önce gelip Bursa'ya yerleşen Muhammed Erşahuni, 24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için AKP'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Suriye'nin Hama kentinden Bursa'ya 10 yıl önce gelip, yerleşen Muhammed Erşahuni, şirket kurarak, turizm ve inşaat sektöründe iş yapmaya başladı.

Türkiye vatandaşı olan Muhammed Erşahuni, soyadını değiştirip Erdoğan yaptı. Eşinin ismini de Sümeyye olarak değiştiren Muhammed Erşahuni, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için AKP çatısı altında Bursa'dan aday adaylığı başvurusu yaptı.

Muhammed Erşahuni'nin, yakın çevresine, en büyük hedefinin milletvekili olarak seçilip, TBMM'ye girmek olduğunu söylediği belirtildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe'nin bakanı 'Tayyip Erdoğan müdafaası, Gazi Mustafa Kemal müdafaasıdır' Akepe'li imar sorumlusu 6 bin 500 lira maaşla 27 gayrimenkul almış Akepe'li belediye başkanından çözüm: ''Biraz para verip sıfır ev alın'' Erdoğan'ı alkışlayan askerin eşi yargıtay üyesi oldu