Akp'lilerin Büyük yalanını Yerinde Deşifre ederek Halka seslendi

2127 izlenme 24 Mart 2022
Reklamlar
Tayyip'in eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez, Londra'da benzin istasyonuna giderek akp'lilere seslendi.

Akp'lilerden yapılan “Türkiye'de benzin fiyatları dünyaya göre çok daha ucuz” açıklamalarına karşılık veren Çömez, alım gücü üzerinden karşılaştırma yaptı.


İngiltere'de benzin fiyatlarının Türkiye'ye göre biraz daha fazla olduğunu ancak satın alma gücüyle mukayese edildiğinde İngiliz vatandaşları için oldukça ucuza geldiğini vurgulayan Çömez, şöyle konuştu;

İngiltere'de asgari ücretle çalışan birisi, 1 saat çalışarak 6 litreden fazla benzin alabiliyor. Türkiye'de asgari ücret saatlik yaklaşık 25 lira civarında.
Türkiye'de benzin fiyatlarını hesaba kattığımızda ancak 1.3 litre civarında bir benzin alabiliyor Türkiye'deki bir işçi. Bunu mukayese ettiğinizde benzin nerede daha ucuz?
Satın alım gücü nerede daha fazla bunu iyi anlamak lazım. akp'li arkadaşların gerçekten bir matematik dersi almaya, hesaplarını doğru düzgün yapmaya ihtiyaçları var.


akp'lilere seslenen Çömez, “akp'li arkadaşlar hesaplarına dikkat etsinler. Anlamıyorlarsa ben öğreteyim. Ya da millet zaten onlara hesap nasıl yapılır sandıkta gösterecektir” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bankalar Mart ayında 63,25 milyar lira kâr etti Ekrem İmamoğlu'na atılan bir iftira daha çürüdü Genel başkanlık seçimine saatler kala Kılıçdaroğlu'nun linç girişimine uğradığı görüntüleri paylaşarak ajitasyona başladılar. Ülkenin Yeni Sahipleri Konuşuyor