Akp'ye geçen vekilin aldığı teşvik dudak uçuklattı.

3402 izlenme 08 Kasım 2023
Reklamlar
Akp'ye geçen vekilin aldığı teşvik dudak uçuklattı.


akp’ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun seçim öncesi yaptığı 1 milyar 35 milyon TL tutarındaki teşvik başvurusu 25 Ekim’de kabul edilmiş ve adı geçen şahıs  13 gün sonra akp'ye geçti. 


akp’ye katılan Hatipoğlu’nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı şirketin 7 ayda 1 milyon 293 bin lira teşvik aldığı ortaya çıktı.  Şirket tarafından KAP’a yapılan açıklamada, “24.03.2023 tarihinde Güneş Enerjisi Camları yatırımımızla ilgili olarak 1.035.000.000 tutarlı Bölgesel teşvik belgesinin alınmasından sonra yüzde 25 oranında daha fazla teşvik içeren Stratejik Teşvik Belgesi başvurusunda bulunulmuştu. 25.10.2023 tarihi itibarıyla yatırımımızın Stratejik Yatırım kapsamında değerlendirilip uygun görüldüğü tarafımıza bildirilmiştir. Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Servis doldu' deyip hâkimi otobüse almayınca; polis tarafından durdurulup 1 gün gözaltında kaldı Ekonominin iyi olduğunu iddia edip, Her gün dışarıda yediğini söyleyen ama ne kadar hesap ödediğini bilmeyen kadın. Yine 80 yıl öncesine dönüp ikinci dünya savaşı sırasında kart ile dağıtılan ekmeği diline dolayıp CHP'ye saldırdı. Sosyal medyadan tepki yağdı. Adana'da bir anne, yaşları 6 ile 12 arasında değişen 3 çocuğunu kebapçıya bırakıp kaçtı, baba ise çocuklarını istemedi.