All News
10 Ağustos 2021 ( 2113 izlenme )
Reklamlar

Altaylı'dan Çok Çarpıcı Bir Yazı: İŞGAL GÜÇLERİ

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA BÖYLE İSYAN ETMİŞTİ.


Fatih Altaylı, "Bir kez daha söylüyorum. Göçmenliği veya geçici koruma altında olma statüsünü çoktan geride bırakmış ve çok açık bir 'İşgal Ordusu' haline gelmiş olan bu göç sorunu artık Türkiye’nin 'beka meselesidir'  Türkiye’yi 40 yıldır PKK ile dağıtamayanlar şimdi artık yeni bir oyun denemektedir. Türkiye’yi yönetenler şimdiye kadar başarı ile bu oyunun bir parçası haline getirilmiştir." ifadelerini kullandı. 

Fatih Altaylı'nın yazısının "Dursun bu hayasızca akın" başlıklı kısmı şöyle oldu:

Ülkemize, vatanımıza karşı çok açık biçimde Mehmet Akif’in sözleri ile “Hayasızca akın” var.

Ve bu akın giderek daha net ortaya çıkıyor ki, bir yabancı plan program.

ABD’nin yönlendirdiği Afganları İran kendi sınırından alıp Türkiye sınırına bırakıyor.

Yine ABD’nin yönlendirmesi ile Suriye’nin kuzeyinde bir “tehcir” uygulanarak burada bir etnik temizlik yapılıyor ve buradan süpürülen gruplar Türkiye’ye yığılıyor.

Bu en aptalın bile görebileceği kadar net bir plan.

Bunun Türkiye’ye karşı planlanmış bir sivil saldırı olduğu ve Türkiye’yi orta vadede bitirmeye yönelik olduğunu görmemek için aptal olmak bile yetmez.

5 küsur milyon Suriyeli, şimdilik 2 milyonu aşkın ama sayıları giderek artan “Genç Erkek Afgan”, 1 milyona yakın farklı etnisitelerden Iraklı, Afrikalı ve Orta Asyalı göçmen Türkiye’nin bu kadar kısa sürede sindirebileceği bir yük değildir.

Bırakın Türkiye’yi birkaç yüz milyonluk nüfusa ve Türkiye’nin onlarca katı ulusal gelire ve ekonomik büyüklüğe ve toprak alanına sahip ülkeler bile böyle bir yükü kaldıramaz.
AB’den gelecek birkaç milyar euro, ABD’den gelecek kısa vadeli siyasal destek, geçici olarak kapatılacak birkaç dava dosyası ve belki seçimde birkaç yüz bin oy için Türkiye’nin geleceği karartılıyor.

Çok açık söylüyorum.

Bir kez daha söylüyorum.

Göçmenliği veya geçici koruma altında olma statüsünü çoktan geride bırakmış ve çok açık bir “İşgal Ordusu” haline gelmiş olan bu göç sorunu artık Türkiye’nin “beka meselesidir”

Türkiye’yi 40 yıldır PKK ile dağıtamayanlar şimdi artık yeni bir oyun denemektedir.

Türkiye’yi yönetenler şimdiye kadar başarı ile bu oyunun bir parçası haline getirilmiştir.

Ama çok açık söyleyeyim, eğer bu oyun yakın zamanda durmaz ise Türkiye’nin geleceği yoktur.

“Yakın zaman nedir?” diye soracak olursanız...

O yakın zaman aslında “dündü”.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu, 11 Belediye ile yangın uçaklarının giderlerini karşılamaya hazır olduklarını resmî olarak THK’ya ilettiklerini açıkladı. Özal'ın Abd'de çalışırken Gezmiş ve arkadaşları için acımayın as*ın diye mektup yazdığını biliyor muydunuz? CHP'den O Şahsa tepki: Akıl verme, gazetecilik yap Atama bekleyen bir öğretmen daha bunalıma girip canına kıydı