Binali Yıldırım'ın, Felakete yol açan madene karşı çıkanları Kara propaganda yapmakla suçladığı ortaya çıktı.

375 izlenme 14 Şubat 2024
Reklamlar
İliç'teki madenle ilgili önlem alınması ve bölgenin riskli olduğunu söyleyenleri kara propaganda yapmakla suçlayan Yıldırım, "Burada bir bilgi kirliliği var. Bilgi kirliliğinin sebebi şu. Bir takım küçük menfaatlerine halel gelenler ne yazık ki olumsuz propagandaları körüklüyorlar.
Her türlü tedbir alınıyor, denetlemeler yapılıyor. Bu konuda hemşehrilerimizin her söylenene kulak asmamalarını ben özellikle rica ediyorum" ifadelerine yer vermişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gökçek'e tepki yağıyor Bir Salça Üretim Yerinde İğrenç Görüntüler Erdoğan 'Gideceksiniz millet bahçesine orada yatıp yuvarlanacaksınız' CHP ne zaman doğru bir iş yapsa, Kılıçdaroğlu piyasaya çıkıp saldırmaya başlıyor.