Binali Yıldırım'ın, Felakete yol açan madene karşı çıkanları Kara propaganda yapmakla suçladığı ortaya çıktı.

356 izlenme 14 Şubat 2024
Reklamlar
İliç'teki madenle ilgili önlem alınması ve bölgenin riskli olduğunu söyleyenleri kara propaganda yapmakla suçlayan Yıldırım, "Burada bir bilgi kirliliği var. Bilgi kirliliğinin sebebi şu. Bir takım küçük menfaatlerine halel gelenler ne yazık ki olumsuz propagandaları körüklüyorlar.
Her türlü tedbir alınıyor, denetlemeler yapılıyor. Bu konuda hemşehrilerimizin her söylenene kulak asmamalarını ben özellikle rica ediyorum" ifadelerine yer vermişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp'li vekilin Sansür yasasıyla ilgili olarak ABD itirafını anlattı stüdyodakiler şok oldu. Sosyal güvenlik uzmanı canlı yayında depreme yakalandı Erdoğan'dan donan askerlerle ilgili açıklama: '' Benim dedem de donarak öldü '' T. Özcan, K.Maraş'tan Bildirdi: 1 kaç kişiden başka görevli yok, insanlar enkaz altından kurtarılmayı bekliyor, Ülkeyi yönetenlere yazıklar olsun