Bir Akp iftirası daha çürütüldü

2601 izlenme 08 Nisan 2023
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; 4 Nisan Salı günü, Trabzon’da Kadın Kooperatifi Pazarı’nı ziyaret etmişti. 

Kılıçdaroğlu, burada Özlem Şahınoğlu ile sohbet etti. 
Yandaşlar  Özlem Şahınoğlu’nun; CHP Marmaris İlçe Başkanlığı üyesi olduğu iddia etmişti. 
Haberlerdeki CHP üyesinin Özlem Şahinoğlu, Kılıçdaroğlu’nun Trabzon’da dinlediği vatandaşın ise Özlem Şahınoğlu olduğu ortaya çıktı. 

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Özlem Şahınoğlu’nu, Trabzon Yomra’daki evinde ziyaret etti. Kaya, Sanki sizi oraya biz getirmişiz, planlı bir organizasyon yapmışız, size bir rol vermişiz, bunu biz tezgahlamışız gibi manşetler atan; AKP yanlısı medyada haberlere rastladık. Ben şok oldum. Bu kadar samimi bir yaklaşım, CHP bir tiyatro çevirmiş gibi lanse edildi. İnanan, maalesef çok sayıda insan oldu. Çok üzüldüm. Gittiğimiz her yerde insanlar samimiyetle bizi bağrına bastı zaten. Hiç böyle bir şeye ihtiyacımız yok. Anlama güçlüğü çektim. Bugüne kadar siyasetimizde böyle bir şeye hiç yer vermedik. Siyasetimiz tamamen kendimizi anlatmaya odaklı, insanlara hizmet etme anlayışına odaklı. Böyle senaryoyla, tiyatroyla, ajansla… Hiç işimiz olmadı. Burada denen şu, sizi oraya biz getirdik, bu tiyatro da patladı.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan’ın Yeni Türkiye’sinin İleri Demokrasisi Türkiye'nin Konuştuğu vatandaş: Lif sattırmıyorlar, kaç kez karakola çektiler. Susturmak istiyorlar, susmuyorum: 'Amerikan projesi' Diye İftira Atılınca Çileden Çıktı. Sunucular Susturamadı Cübbeli Ahmet, Arapları sevmeyeni K**fir ilan ederek, faziletli bir millet olduklarını iddia etti.