Canlı Yayında Sağlık Çalışanlarını Hedef Gösteren Şahıs Büyük Tepki Çekti.

2098 izlenme 09 Aralık 2021
Reklamlar
Canlı Yayında Sağlık Çalışanlarını Hedef Gösteren Şahıs Büyük Tepki Çekti.

Canlı yayın sırasında Sağlıkçıların hastalarla grev nedeniyle hastalarla ilgilenmediği palavrasını atan şahıs, Kocaeli Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlara yönelik şiddet uygulayan bir kişiyi savundu. 
Sağlık çalışanları için “İki dakika delikanlı olalım. Sen olsaydın gözünü çıkarırsın” demesinin ardından programı birlikte sunduğu kadında “Yapardım” yanıtını verdi.  

  "Grev de olsa acil servis asla kapanmaz" diyen sağlıkçılar, keramati kendinden menkul şahsın ettiği sözlerden dolayı  Özür Dile etiketi açarak tepkilerini dile getirdi.  

Bir doktor tepkisini şöyle dile getirdi. ''Doktorlar ve acil servisler iş bırakmadığı halde , öyleymiş gibi uydurduğu senaryo üzerinden halkı kin, şiddet ve düşmanlığa teşvik eden bu şahsa kim müdahale edecek?''


TTB: Yasal işlem başlatacağız Türk Tabipleri Birliği de (TTB), söz konusu yayına ilişkin bir açıklama yayınladı. TTB yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;  "Bir gece önce Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde dört şiddet vakasının yaşanması, sağlıkta şiddet konusunda geldiğimiz vahim sonucu gösteriyor. Bir medya kuruluşunda yayımlanan programda, hekim arkadaşımız üzerinden yapılan gerçeğe aykırı haber ile tüm meslektaşlarımızın hedef haline getirilmesini ve hekim arkadaşımıza yönelik fiziksel şiddet tehdidini kabul edilemez olduğunu dile getiriyoruz. İlgili yayın hakkında yasal işlemleri başlatacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'ndan tayyip'e kapak gibi cevap: 'Utanılacak mektup arıyorsa.'' Fatih Altaylı'dan Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında İddialar. Yalan haberleriyle meşhur kanalın palavrasını Trt Muhabiri ortaya çıkardı ÇALIŞANIN, İŞÇİNİN VE HALKIN YANINDA...