CHP'li vekil Ortaya Çıkardı. On Numarada Çıkacak Rakamları Önceden Fısıldadılar

1174 izlenme 18 Ekim 2020
Reklamlar
CHP Zonguldak Milletvekili Yavuzyılmaz, Demirören ve ortağına devredilen Milli Piyango oyunlarından On Numara’da skandal yaşandığını belirtti.
.Milli Piyango’nun Youtube hesabından canlı yayınlanan 28 Eylül 2020 tarihli çekilişte “8” ve “32” numaralarının ekrana girmeyen bir ses tarafından fısıldandığını ve ardından her iki numaranın da çıktığını söyledi.

Kazananın 916 bin 979 lira aldığı çekilişe ilişkin Yavuzyılmaz, “8 ve 32 sayılarının kısa hikayesi. Sahiden de on numara çekiliş. Ama kim için? On Numara’da bugüne kadar 12 çekiliş yapıldı. En yüksek büyük ikramiyenin verildiği 28 Eylül 2020 çekilişinde skandalı tespit ettik. TBMM’de bu şaibelerin peşini bırakmayacağız” dedi.

Bilgilendirme: Onurlugazeteciler sitesi olarak videoya sonradan ses eklenmiş olabileceği ihtimalini düşünerek videonun uzun halini sitesinden izledik ve bu fısıltı sesinin gerçek olduğunu orijinal videoda da olduğunu tespit ettik.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İyi parti sözcüsü: 'Seçim hilelerine karşı kurduğumuz Millet ittifakı sona ermiştir' Fatih Portakal, Normal yayın akışını keserek Seçimin iptal edildiğini böyle duyurdu Yiye Yiye Doymadılar İzmir'de hortum yıktı, geçti. araçlar ters döndü, vinç devrildi işçiler yaralandı