Sinan Ateş'in eşi: ''Katili herkes biliyor, Deliller Yok edildi''

504 izlenme 11 Nisan 2024
Reklamlar

Sözcü tv.ye konuşan Ayşe Ateş: Bence katili herkes biliyor. Bunu bu devletin, şerefli, namuslu hakimleri, savcıları, polisleri görevini hakkıyla yerine getirecek, ben başka kimseden bir şey beklemiyorum. Kimseden bana yandaşlık yapmasını da istemiyorum. Herkes görevini hakkıyla yerine getirsin, onlar söylesin. Ben kim olduklarını biliyorum, ama somut olarak delilleri gösteremem. Bunu ortaya koyacak olan kurumlar, kişiler, şahıslar var. Hatta benim bilmediklerimi de bulsunlar ve ortaya koysunlar."

“Serdar Öktem, bu davada kilit isim”

Tedirginliğimiz var mı, çok büyük tedirginliğimiz var. Bu kadar sessizlik, iddianamenin bu kadar uzun zamandır çıkmaması, “Acaba deliller karartılacak mı” hissi uyandırıyor. Serdar Öktem hastalanıp, hastaneye götürülünce üst düzey bir yöneticiyle görüştüğü iddiası var. Bunlar tabii ki duyduğumuzda tedirgin ediyor. Serdar Öktem, bu davada kilit isim. Efendim bir türlü telefonundaki şifre kırılamıyor, ne hikmetse.

“MHP’den hiçbir şey beklemiyorum”

Cumhurbaşkanına davanın çözülmesi için çağrıda bulunan Ayşe Ateş, “MHP’den hiçbir cevap da beklemiyorum, hiçbir şey beklemiyorum.”

"Ülkü Ocakları Genel Başkanı’nı güpegündüz sokak ortasında öldürmeye kim, nasıl cesaret eder?"

Ayşe Ateş, “Bu siyasi bir cinayet çok açık. Ülkü Ocakları Genel Başkanı’nı güpegündüz sokak ortasında öldürmeye kim, nasıl cesaret eder, sorgulanması gereken bu” diye isyan etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çirkeflikte son nokta: Ekrem İmamoğlu'na sahtekar dedi Diyarbakırlı İşadamı, adam kazandı partisi genel başkanı ve Ümit Özdağ hakkında da konuştu Metropol araştırma sahibi: 'M. Yavaş, anketlerde çok önde ama Erdoğan'ın karşısına aday olarak çıkarsa. .' Can Ataklı'nın Dile Getirdiği Depremin İlk Gününe Ait İddialar Ortalığı Karıştıracak. 'Durum Gördüğünüzden Çok Farklı'