Sözcü tv.ye konuşan Ayşe Ateş: Bence katili herkes biliyor. Bunu bu devletin, şerefli, namuslu hakimleri, savcıları, polisleri görevini hakkıyla yerine getirecek, ben başka kimseden bir şey beklemiyorum. Kimseden bana yandaşlık yapmasını da istemiyorum. Herkes görevini hakkıyla yerine getirsin, onlar söylesin. Ben kim olduklarını biliyorum, ama somut olarak delilleri gösteremem. Bunu ortaya koyacak olan kurumlar, kişiler, şahıslar var. Hatta benim bilmediklerimi de bulsunlar ve ortaya koysunlar."
Tedirginliğimiz var mı, çok büyük tedirginliğimiz var. Bu kadar sessizlik, iddianamenin bu kadar uzun zamandır çıkmaması, “Acaba deliller karartılacak mı” hissi uyandırıyor. Serdar Öktem hastalanıp, hastaneye götürülünce üst düzey bir yöneticiyle görüştüğü iddiası var. Bunlar tabii ki duyduğumuzda tedirgin ediyor. Serdar Öktem, bu davada kilit isim. Efendim bir türlü telefonundaki şifre kırılamıyor, ne hikmetse.
Cumhurbaşkanına davanın çözülmesi için çağrıda bulunan Ayşe Ateş, “MHP’den hiçbir cevap da beklemiyorum, hiçbir şey beklemiyorum.”
Ayşe Ateş, “Bu siyasi bir cinayet çok açık. Ülkü Ocakları Genel Başkanı’nı güpegündüz sokak ortasında öldürmeye kim, nasıl cesaret eder, sorgulanması gereken bu” diye isyan etti.
Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı Adayımız diye açıkladığı isim, gündemi değiştirdi.
Yandaş kanal, Ö. Özel'i canlı yayına çıkardığına pişman oldu
Yüzsüz Yandaşı, Canlı Yayında Rezil Kepaze Etti.
Sedat Peker Cephesinden Çok Önemli Haberler.
Filmde oynama karşılığında otelini filmcilere açan siyasetçi
Haluk Levent'ten gündeme dair önemli tepki
Teğmenlerin avukatlığını yapan TBB başkanı E. Sağkan: ''Savunmaya 'Mustafa Kemal'in Askeriyiz' diyerek başladılar''
Maltepe'de Nöbet Tutan Vatandaşlar Halay çekti, Türkiye biraz daha güzelleşti
İmamoğlu ' O zaman Anayasa da şaibelidir, Cumhurbaşkanlığı seçimleri de '
Adnan Oktar örgütünün finans yapılanması çözüldü
Halk, Türkiye'nin dört bir yanında iradesine sahip çıkıyor. Daha önce protesto gibi olaylarda ismini pek duymadığımız şehirlerde bile büyük kalabalıklar oluştu.
Hem ters yoldan gidip hem de vatandaşlara artistlik yapan motorcu
Hüsamettin Cindoruk:"Siyasi hayatımda halkın bazı siyasileri kucakladığını gördüm. Ekrem Başkan öyle biridir."
Eski Çalışanı Akit'in Kirli Çamaşırlarını Birer Birer Ortaya Dökmeye Başladı