All News
28 Eylül 2022 ( 22 izlenme )
Reklamlar

CHP lideri Kılıçdaroğlu: İnatla herkesi kucaklayacağız

CHP lideri Kılıçdaroğlu: İnatla herkesi kucaklayacağız

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Millet İttifakı olarak 6 lideriz ama hepimiz birlikte yaşamak için ülkede barışı kucaklamak istiyoruz. Kavga edersek, elin oğlu avucunu ovuşturur. Birlikte olacağız, kucaklaşacağız, Türkiye'yi gün ışığına çıkaracağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde müttefiklerle yapılan görüşmelere de yanıt olarak yorumlanan Ankara Belediyesi Balık Pazarı ve Başkent Mahalleleri yeni terminal açılış töreninde şu mesajları verdi:

ŞEHRE HUZUR GELİR
“Gerginliğe değil, saygıya, sevgiye ve sarılmaya dayalı bir ortam yaratmak gerekiyor. Bu ortam oluşturulduğunda şehre huzur gelir. Birinci çember Ankara ise, ikinci çember Orta Anadolu, üçüncü çember ise tüm Türkiye. 21. yüzyılda ülkeler dışında metropoller arasında bir yarış var. Bu bağlamda görülmeli ve değerlendirilmelidir. Mansur Başkan da kırsal kalkınmaya örnek olacak çalışmalar yürütüyor. Gençler bizim için çok önemli. Nüfusun yarısını gençler oluşturuyor, Türkiye gençleri ihmal eden bir hükümeti asla kabul etmez, tüm gençleri kabul ederiz.

HELALLEŞİYORUZ
Bütün bunlar, toplumu kucaklamaya ortam hazırlıyor. Aynı zamanda helalleşmemize ortamı hazırlıyoruz, helalleşiyoruz. Kimsenin kimliğini, yaşam tarzını, inancını sorgulamadan bu ülkede herkesin barış içinde yaşayabileceği bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz. Bunu Millet İttifakı olarak yapıyoruz. Orada 6 lideriz ama hepimiz ülkede barış, bir arada yaşama ve kucaklaşma istiyoruz. Bizi bölmeye çalışan ve bölmek isteyenler var ama biz bölünmedik, bölünmeyeceğiz. Birlikte olacağız, kucaklaşacağız, Türkiye'yi gün ışığına çıkaracağız.

BIKMADIK MI KAVGADAN?
"Allah aşkına, savaşmaktan yorulmadık mı? Kardeşi komşuyu sorgulamaya başladık. Bu yeterli değil mi? Neden sarılıp helalleşmiyoruz? Kavga edersek, elin oğlu avucunu ovuşturur. Ulusal Kurtuluş Savaşı'nda savaşan bir gelenekten geliyoruz. Bu sadece Türkiye'nin değil, tüm mazlum milletlerin kurtuluşuydu. İki kırmızı çizgimiz var, vatanımız ve bayrağımız. Vatanını ve bayrağını sevenlerin başımızın üstünde yeri vardır.” 

SEYMENLERİ İZLEDİ
Törene Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve milletvekilleriyle birlikte katılan, Başkent İlçe Terminal Binası'nın açılış kurdelesini kesen ve ardından yeni yapılan Balık pazarına giden Kılıçdaroğlu, kendisini ilgiyle karşılayan Seymenliler'in gösterisini izledi. Açılışın ardından servis edilen balıkları misafirlerle birlikte yedi.


MİLLET İTTİFAKI KARARLI
“Belediye başkanlarımız kesinlikle ayrımcılık yapmıyor. Gelip size sordular mı, "Partiniz, kimliğiniz, inancınız nedir? Hayır, ayrım yapmadan herkesi kucaklıyorlar. Millet İttifakı olarak kararlıyız. Heryeri aydınlatacağız, ekonomiyi düzelteceğiz, barış ve bereket getireceğiz. Komşularımızı barış içinde kucaklayacağız, bölünmeyi değil birliği savunacağız. Savaşın bir parçası olursak bu şeyler yürümez. Biz kavganın değil, bir dostluğun parçası olacağız.” 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Trump: ''Anlaşmak için Biraz ‘sert’ sevmek gerekiyordu.'' TOGG'lara ne oldu? Seçim sonrası yok oldular. İstanbul ve ilçelerinde yapılan son anketler. Fatih Portakal açıkladı Baygın köpeği yolun ortasına atan adama cezaevinden çıkınca otomobil çarptı