Cübbeli Ahmet'ten şok iddialar, bazı tehlikeleri dile getirdi: 'Birileri bunlara yol veriyor, yönetimde hain mi yok?'

1978 izlenme 20 Temmuz 2022
Reklamlar
Cübbeli Ahmet'ten şok iddialar. 'Yöneticilerin İçinde hain mi yok? bunlara yol veriyorlar' dedi

*Bunlar gittikleri her yerde çıkarmışlardır.
*Din işi başka bir şey benzemez.

Cübbeli: "İç savaşa hazırlık yapıyorlar. Birileri bunlara yol veriyor, yönetimde vatan haini mi yok? Yol veriyorlar işte. Pilot bölgeler belli, buradan sıçrar. Din başka bir şeye benzemez. Herkesi kafasına göre kâfir ilan edip katli vacip derler."

"iç savaş" söylemine ilişkin olarak da "Bunlar girdikleri her yerde savaş çıkarmıştır. Türklerde şu an Selefilik yüzde 3.6 ve ilerliyor. Birçok aile yıkıldı, birçok karı koca birbirine kafir diyerek ayrıldı. İsrail'den fonlanan cami grubu, Suudi, BAE bir arada. Türk-Kürt başaramadılar, Alevi-Sünni başaramadılar ama din işi başka işe benzemez. 'Kafir, öldürmen lazım' diyor. Alt taban oluşunca dış güçler kıvama geldiğini gördüğü zaman oradan bir sıçrama yapar. Bunların gizli yerlerde silahları var. Kendi basılacakları hücre evinde bulundurmuyorlar. Kimlere ne zaman dağıtıldıkları belli. Şu anda Türkiye'deki radikal Selefi gruplar son derece tehlikelidir" diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Abdüllatif Şener'den dehşete düşüren açıklamalar: 'Erdoğan kazanırsa bunlar olacak' İmamoğlu'na edepsizce hakaret etti Mecliste yine bir akepe skandalı: 'Kadınlar sahneye çıkmasın' Emeklilere indirimli uçak bileti vaadine bir vatandaşın tepkisi: ''200 km uzaktaki memleketime gidemiyorum, insanın aklıyla alay ediyor bunlar'