Ekrem İmamoğlu: Havalimanı için yardım teklif ettik "size ihtiyacımız yok" cevabı aldık.

1975 izlenme 26 Ocak 2022
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu: Havalimanı için yardım teklif ettik "size ihtiyacımız yok" cevabı aldık.

- Bu kadar milyonlar harcanıp bir pisti bertaraf etmenin anlamı neydi? Ben üçüncü havalimanının nereye yapılması gerektiğini tartışacak değilim.  - Önerimiz şuydu; tamam havalimanı yapıldı ama sözleşme gereği yapılması gereken pistler, terminaller var. Biz dedik ki; aynı işletme işletsin, Atatürk Havalimanı yaşasın.  
- Uzmanlar gelsin tartışsın doğru bir taraf verilsin. İstanbul Havalimanı sadece 4 milyon liralık heba edilmiş bir alan değil ki, o havalanı orda var diye metro, Marmaray, elli tane 5 yıldızlı otel yapıldı. Oteller yüzde 3-5-10 doluluk oranı var otellerde.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

akp'yi eleştiren kadına 'sen kaç modelsin yavrum?' diye ahlaksızca hitap eden kişinin akp'li bir vekilin kardeşi olduğu iddiası K. Kılıçdaroğlu'nun katılacağı etkinlikle Esenyurt Belediyesinin göndereceği Suriyelileri, evlerinden toplayıp göç idaresine götürdüler. Bir vatandaşın 'Yetkililerden cevap bekliyorum' diye yönelttiği çok dikkat çeken sorular Hangi ipte oynadığı belli olmayan şahsın iddialı sözleri sosyal medyanın gündeminde