Emine Bulut Olayı sonrası sosyal medyada tartışılan sözler: Şiddet gören kadına “abartmayın”

2626 izlenme 23 Ağustos 2019
Reklamlar
Şiddet gören kadın: “6 yıllık evliliğim var ve sürekli şiddet görüyorum. Defalarca boşanma kararı aldık. Bu sebeple sürekli annemlere gidip geliyorum. Şiddetten dolayı 6 aylık bebeğimi kaybettim.Bunun öteki dünyada cezası nedir?” diye sorunca Karataş “Evcilik oynuyorsunuz. Öbür dünyaya gitmeden size bu dünyada ceza vermek lazım.” cevabını verdi.

Şiddet gördüğü zamanlarda annesinin evine sığındığını belirten kadına ayrıca bunları söyledi: “Senin yerin kocanın yanı. Sen annene güveniyorsun. Eşin şiddet uyguluyorsa onu annesi babası ikaz etsin. Kulağını çeksin. Kol kırılır yen içinde kalır. Bırakın boşanmayı. Annene babana da söyle sen gelince seni kovsunlar. Ufak şeyleri büyütürsen olmaz. Bazı şeylere katlanacağız, tahammül edeceğiz.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Üçüncü Havalimanı'nda direniş sürüyor. Türk ordusunu nasıl bitirdiklerini böyle itiraf etmişti Bir vatandaşın 'Yetkililerden cevap bekliyorum' diye yönelttiği çok dikkat çeken sorular Prof. Dr. Naci Görür, Elazığ'da yaşanan depremden sonra uyarmıştı: ''Kahramanmaraş ve çevresine dikkatli bakmak lazım''