All News
11 Ocak 2022 ( 3770 izlenme )
Reklamlar

Emine Erdoğan’a Avrupa’dan ödül verdi dedikleri kuruluş 5 ay önce akepe'ye yakın kişiler tarafından kurulmuş

‘Emine Erdoğan’a Avrupa’dan ödül’ dediler arkasından Türklerin kurduğu şirket çıktı

Londra’da düzenlenen törenleri, “World Humanitarian Limited” isimli şirket düzenledi. Şirket kayıtlara göre, 19 Kasım 2018’de kurulmuştu. Faaliyetleri ise sergi, konferans, organizasyon faaliyetleri idi…
Türkiye 31 Mart seçimlerinin ardından günlerce, İstanbul’da mazbatanın verilmesini bekledi.

17 Nisan’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İl Seçim Kurulu’na davet edilerek mazbatası verildi. İmamoğlu’nun mazbatasını aldığı anlarda, televizyonların büyük bir kısmı canlı yayından çıkarak, Londra’ya bağlandı.

Canlı yayında verdikleri habere, “Emine Erdoğan’a Avrupa’dan ödül” başlığını atmışlardı.

Emine Erdoğan da twitter hesabından yaptığı açıklamada “Bugün, Londra’da, insani faziletlerin ödüllendirildiği BM destekli Dünya İnsaniyet Forumu’na katılarak ülkem adına şahsıma takdim edilen ‘Farkındalık Yaratanlar’ ödülünü almaktan dolayı memnuniyet duydum” dedi.



Peki, bu ödülü kim vermişti?

Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a ödülü, “World Humanitarian Forum” yani Dünya İnsaniyet Forumu vermişti.


Londra’da düzenlenen törenleri, “World Humanitarian Limited” isimli şirket düzenledi. Şirket kayıtlara göre, 19 Kasım 2018’de kurulmuştu. Faaliyetleri ise sergi, konferans, organizasyon faaliyetleri idi…

Şirketin 3 kurucusu gözüküyordu:

Mustafa Cingöz

Feraye Özfescioğlu

Sergen Komur

Mustafa Cingöz’ün, Erdoğan’ın aile dostu olduğu belirtiliyor. Özfescioğlu ise yıllardır Mustafa Cingöz’le birlikte çalışan bir isim. Ticari faaliyetlerini Trio İstanbul Fuar Yapım şirketi ve Paragon Uluslararası Fuar Hizmetleri şirketi üzerinden yürütüyorlar. Bu iki ismin İngiltere’de ayrıca “MC Events Group” adlı bir şirketi daha bulunuyor.


Birçok kamu ihalesi de alan şirket, akepe’nin organizasyonlarında da boy gösteriyor.

Diğer ortak Sergen Komur ise 1992 doğumlu bir İngiliz vatandaşı. Komur, kayıtlarda 4 şirkette yönetici olarak görünüyor.

Anadolu Ajansı’nın haberinde “Ödülle, Emine Erdoğan’ın Türkiye’nin TİKA, AFAD ve Türk Kızılay gibi kurumları aracılığı ile tüm dünyaya örnek teşkil eden insani yardım çalışmaları küresel ölçekte taçlandırılacak” denilmişti

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yayınlanan Son Ankette İlginç Sonuçlar. İmamoğlu ve Yavaş, Erdoğan karşısında Ne kadar oy alıyor? Chp'li vekilden O şahsa: ''Trol hiç utanmıyor musun?'' Son seçim anketinde büyük sürpriz! AYKUT ERDOĞDU TEPKİLERDEN SONRA CHP'DEN İSTİFA ETTİ!