Engelli Vatandaşa, 'Tayyip'e Diktatör Dedin' Gözaltısı: '1 Milyon Mehmet' Gözaltına Alındı

719 izlenme 16 Nisan 2023
Reklamlar
Engelli Vatandaşa, 'Tayyip'e Diktatör Dedin' Gözaltısı: '1 Milyon Mehmet' Gözaltına Alındı! (GÖZALTINA ALINMASININ NEDENİ GÖSTERİLEN KONUŞMA VİDEONUN SONUNDA)

1 Milyon Mehmet Adıyla Tanınan %80 Raporlu Vatandaş, Hakaret İddiasıyla Evine Baskın Yaparak Gözaltına Alınmış.
Mersin’de yaşayan ve yaptığı konuşmaların sosyal medyada yayılmasıyla bir çok kişinin tanıdığı Mehmet Bucak gözaltına alındı.

Sosyal medyada “1 Milyon Mehmet” adıyla tanınan ve yüzde 80 engelli olduğu bilinen Mehmet Bucak kendisine sorulan ‘’seçimler ile ilgili ne düşünüyorsunuz ‘’ sorusuna Erdoğan’a oy vereceğini ifade ederken bunun sebebini de Erdoğan’ın “diktatör” olmasını gösterdi. Bu ifadesinden dolayı Mehmet Bucak’ın gözaltına alındığı ifade edildi.

"YOK ARTIK! MEHMET AĞABEY GÖZALTINA ALINDI"
Bu duruma tepki gösteren gazeteci Murat Ağırel Mehmet Bucak’ın yakınlarından birinin çektiği açıklama videosunu paylaştı.

Ağırel tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

Yok artık… Mersin halkı Mehmet ağabeyi tanır,sever. Garibandır . Mehmet ağabeyin Yüzde 80 engeli var. Kendisine ‘’TV Kent’’ mikrofon uzatıp ‘’seçimler ile ilgili ne düşünüyorsunuz ‘’ diye bir soru sormuş. Mehmet ağabey verdiği cevap nedeni ile sabah evinden gözaltına alınmış.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı, aday gösterilmeyince bağımsız aday olan şahıslara verdi veriştirdi. Bir müridinin gördüğü rüya üzerinden felaket olacağını iddia ederek tarih veriyor. Melih Gökçek'in Kanalında Aşağılık Provokasyon Mansur Yavaş: "Biz seçilince beka gidecek diyorlardı, TC tabelasını biz astık'