All News
26 Haziran 2020 ( 23852 izlenme )
Reklamlar

Halkı Daha Fazla Soymak İçin Yüksek vergili Paket sigaraya mecbur etme amaçlı sarma sigaraya yasak Getirdiler.

Vatandaşın sigara zamlarından sonra yöneldiği tütün ve sarma sigara satışına 1 Temmuz’dan sonra yasak geliyor.
Sarma Sigara Yasaklanarak vatandaşlar ortalama %85 verginin olduğu ve yabancı şirketlerin hakimiyetindeki paket sigaralara mecbur bırakılmak isteniyor.
Ayrıca bu yasaklamanın, sigaraya yapılacak büyük zam öncesi vatandaşların sarma sigaraya daha fazla yönelmesini engelleme amacı taşıdığı çeşitli sosyal medya kullanıcıları tarafından dile getirildi.


Resmi gazetede yayınlanan değişiklik ile 1 Temmuz’dan sonra dolu şekilde makaron veya yaprak sigara kağıdı satışı yasaklanıyor.

Resmi gazetede bugün yayınlanan değişiklikle beraber 1 Temmuz’dan itibaren ticari amaçla makaron veya yaprak sigara kağıdının doldurulmuş şekilde satışına yasak getiriliyor. Ayrıca 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren de Tarım ve Orman Bakanlığından yetki belgesi almadan veya bildirimde bulunmadan tütün ticareti yapmak yasaklanacak.

Yapılan değişiklikler şu şekilde:

2017 yılına ait kanun ise şu şekildeydi:

2017 yılında benzer bir yasak getirmişlerdi ancak o günden sonra da sarma sigara satışı devam etmişti. 2017 yılındaki o haber için tıklayabilirsiniz > http://halkhabernet.com/sigarasatislaridusuncesarmasigarasatanlaraozelkanuncikardilar

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe'li yönetici, imam babasıyla birlikte akepe'lileri dolandırdı Behzat Uygur'dan Yalanmasıyla Meşhur şahsın Z kuşağı açıklamasına yanıt: "Sıkıntı Z kuşağı değil, sabah kuşağı" 'İsmail Devrim' haberini yaptığı için gözaltına alınan gazeteci adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Ortaokul öğrencilerine Cinleri anlattılar. Veliler tepki gösterdi